Logo ELS    
Wie de taal heeft, heeft de toekomst...
Nederlands Engels Spaans Roemeens Italiaans Russisch Georgisch Oekrains
line decor
     
Home Over ons Locatie Contact
 
Duits Frans Grieks Portugees Hongaars Pools Turks vertalen Tsjechisch vertalen
 
line decor
     
 

Eindexamentrainingen Duits, Engels, Frans

Voor wie is onze eindexamentraining ?

Onze examentraining  is bedoeld voor alle eindexamenleerlingen van het HAVO en VWO die zich extra willen voorbereiden op hun eindexamen Engels, Duits of Frans. Onze eindexamentraining is er niet alleen voor leerlingen die per se een voldoende moeten halen, maar ook voor leerlingen die een zo hoog mogelijk cijfer willen halen voor hun examen in verband met een loting. De kosten van een examencursus Duits, Engels of Frans bedragen slechts € 95 per persoon incl. BTW (incl. lunch, drinken en lesmateriaal).

Hoe ziet onze examencursus Engels, Duits, Frans eruit ?

Tijdens onze examencursus word je onder begeleiding van een vakbekwame 1e graad docent intensief voorbereid op het maken van examenteksten Duits, Frans of Engels. Eerst leer je de structuur van een eindexamen moderne vreemde talen  - dat altijd uit teksten bestaat - kennen en verschillende leesstrategieën toe te passen. Zo weet je wat je tijdens je eindexamen kan verwachten.

Daarna worden gezamenlijk voorbeeldopgaven gemaakt en besproken, waarbij de nadruk wordt gelegd op het stapsgewijs naar het antwoord toewerken. Ook wordt er tijdens de eindexamentraining stilgestaan bij effectief gebruik van woordenboeken, examenvocabulaire en standaard vraagstellingen.

De tweede helft van de examencursus wordt een proefexamen Duits, Engels of Frans gemaakt onder echte eindexamen-omstandigheden. Dit proefexamen wordt vervolgens individueel beoordeeld en besproken. Dan weet je meteen hoe je ervoor staat en waar je na de examencursus nog aandacht aan moet besteden.

Voordelen van onze examentraining Engels, Frans, Duits?

Onze eindexamentraining kan niet worden gezien als vervanging van de examenvoorbereiding op school en thuis, maar biedt extra handvatten om het maken van eindexamenteksten Duits, Engels of Frans goed te oefenen en effectief aan te pakken. In een andere omgeving, met gemotiveerde medeleerlingen en een vakbekwame 1e graad docent ben je een volle trainingsdag intensief met examenteksten en -opdrachten bezig.

Doordat de groepsgrootte beperkt blijft tot maximaal 10 deelnemers krijgt iedere examenkandidaat veel individuele aandacht en begeleiding. Na het proefexamen gemaakt en besproken te hebben, krijgt iedere leerling meer inzicht in zijn/haar persoonlijke aandachtspunten zodat hij/zij zich thuis nog beter kan voorbereiden op het eindexamen.

Herexamentraining Engels, Frans, Duits

Voor eindexamenleerlingen die een herexamen Engels, Duits of Frans hebben, bestaat de mogelijkheid om in een 6 uur durende herexamencursus het gemaakte eindexamen te bespreken en zich onder bekwame begeleiding van een vakbekwame docent gericht het herexamen voor te bereiden.
 
Examennieuws

De eindexameneisen zijn aangescherpt:

- het gemiddeld CSE cijfer moet onafgerond een 5,5 of hoger zijn

- voor de vakken Nederlands, Engels en wiskunde mag maximaal één vijf behaald worden!

Follow EuregioLanguage on Twitter

 
Sitemap  

Euregio Language Services (E.L.S.) - Graan 25 - NL 6461 RB Kerkrade - [T]+31 (0)45-8500560 - [M]+31 (0)6- 30277481

 

info@euregiolanguageservices.eu

 

VW3HTML

VW3CSS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Algemene voorwaarden