Logo ELS    
Wie de taal heeft, heeft de toekomst...
Nederlands Engels Spaans Roemeens Italiaans Russisch Georgisch Oekrains
line decor
     
Home Over ons Locatie Contact
 
Duits Frans Grieks Portugees Hongaars Pools Turks vertalen Tsjechisch vertalen
 
line decor
     
 

Over ons

Euregio Language Services (E.L.S.) levert sinds 2007 zakelijke en particuliere taaldiensten in de Euregio Maas-Rijn en daarbuiten. Wij helpen u graag op weg naar het internationale succes !

De drijvende kracht achter E.L.S. is drs. Paul Hölsgens. Hij is afgestudeerd in “Franse taal- en letterkunde”, “Duitslandstudies” en “Magister Europastudien”. Taal en het (aan)leren van talen is zijn grote passie. Graag helpt hij andere mensen door taalbarrières weg te nemen. Momenteel is hij naast zijn werkzaamheden voor E.L.S. ook werkzaam als docent Frans eerste graad aan het Bernardinuscollege in Heerlen.

Paul wordt ondersteund door zijn vrouw drs. Kirsten Hölsgens-Erkenbosch, afgestudeerd in “Duitse taal- en letterkunde” en tot 2010 werkzaam als docente Duits eerste graad.  Zij vertaalt naar en vanuit het Duits en ondersteunt Paul bij eindexamentrainingen. Ook verzorgt zij een deel van de administratie en acquisitie. Kirsten is door het Goethe-Instituut in Amsterdam erkend als examinator voor Duits niveau B1 van het ERK.

Wij werken inmiddels nauw samen met meer dan 10 hoogopgeleide freelance vertalers uit verschillende landen. Wij kunnen uw vertaling dan ook meestal door een native speaker laten uitvoeren. Zo kunnen wij voor u vertalingen vanuit en naar vele Europese talen realiseren met de beste kwaliteit. Voor de meeste taalcombinaties kunnen wij ook beëdigde vertalingen vertalingen leveren!

Onze missie
“Wij willen graag een bijdrage leveren aan het vanzelfsprekend(er) maken van het spreken van de talen van onze nabije en ‘verdere’ buren zodat het bij uitstek internationale karakter van deze prachtige regio ten volle wordt benut”.

Voor nadere contactgegevens en vragen en opmerkingen verwijzen we u graag naar onze contact pagina.
 

Follow EuregioLanguage on Twitter

Bekijk Paul's LinkedIn profile Bekijk ons LinkedIn profiel

Interessant nieuws

Binnenkort starten de taalcursussen SPAANS in Kerkrade

"Spaans voor op vakantie"
"Spaans voor beginners"
"Spaans voor halfgevorderden"
"Spaans voor gevorderden"

Interesse? Meer informatie? Stuur ons alvast een mail !

Subsidie voor export- ondersteunende taaldiensten.

Deze subsidie kan oplopen tot € 11.500,-

Dankzij Prepare2Start van de EVD kunt u voor vertalingen en taalcursussen van E.L.S. 50% subsidie krijgen met een maximum van € 11.500,-.

Wij helpen u graag op weg bij het succesvol betreden van de buitenlandse markt! Mogelijkheden en voorwaarden kunt u vinden op de site van de Kamer van Koophandel.

Sitemap  

Euregio Language Services (E.L.S.) - Graan 25 - NL 6461 RB Kerkrade - [T]+31 (0)45-8500560 - [M]+31 (0)6- 30277481

 

info@euregiolanguageservices.eu

 

VW3HTML

VW3CSS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Algemene voorwaarden