Logo ELS    
Wie de taal heeft, heeft de toekomst...
Nederlands Engels Spaans Roemeens Italiaans Russisch Georgisch Oekrains
line decor
     
Home Over ons Locatie Contact
 
Duits Frans Grieks Portugees Hongaars Pools Turks vertalen Tsjechisch vertalen
 
line decor
     
 

Referenties

Albatros Hospitality

'Albatros Hospitality is marktleider in Nederland op gebied van Hotelschoonmaak. Albatros logoIn verband met uitbreiding naar het buitenland heb ik meerdere management trainingen in de Duitse taal gehad. Er was sprake van een snelle en doeltreffende samenwerking, top !! Bij een volgende keer dat collega's een training nodig hebben, dan zullen we zeker gebruik van jullie maken.

Directeur Sales & Marketing"

Brück Pipeconnections B.V.

Bruck logoBrück Pipeconnections B.V. is een wereldwijd opererende toeleverancier van naadloos gewalste ringen en smeedstukken voor ondernemingen werkende in de olie- en gasindustrie, petrochemische en chemische industrie, nucleaire energie, windenergie en zware machine- en apparatenbouw.

E.L.S. heeft reeds meerdere malen naar grote tevredenheid onze organisatie ondersteuning verleend in het verzorgen van vertaalwerkzaamheden in uiteenlopende werkzaamheden. Wij zien derhalve E.L.S. als de partner als het gaat om omvangrijke vertalingen in diverse talen en taalcombinaties.

GaiaZoo Kerkrade

GaiaZoo werkt al geruime tijd samen met Euregio Language Services voor diverse uiteenlopende vertalingen. Het betreft o.a. website teksten, teksten voor panelen in het park, voor folders, voor gidsen e.d. Zowel vertalingen naar het Duits als naar het Engels worden regelmatig door Euregio Language Services naar volle tevredenheid van GaiaZoo aangeleverd.

De samenwerking verloopt probleemloos en ook wanneer een vertaling spoed vereist wordt dit door Euregio Language Services zeer snel en kordaat opgepakt en afgehandeld. GaiaZoo is zeer erkentelijk voor de prettige samenwerking met Euregio Language Services."

Saint-Gobain Groep

De Saint-Gobain Groep produceert, verwerkt en distribueert hoogwaardige materialen (glas, keramiek, plastics, gietijzer, bouwmaterialen, …) die onmisbaar zijn in het dagelijks leven. Daarnaast houdt Saint-Gobain zich bezig met de ontwikkeling van materialen voor de toekomst;

De samenwerking met E.L.S. is voor onze organisatie van groot belang. Aangezien Saint-Gobain een Frans bedrijf is, hebben reeds enkele van onze medewerkers met succes individuele ondersteuning gekregen in een voor hun vreemde taal, het Frans. Door de opgedane kennis is het voor hen mogelijk zich binnen ons bedrijf verder te ontplooien.

 

Follow EuregioLanguage on Twitter

Interessant nieuws

Binnenkort starten de taalcursussen SPAANS in Kerkrade

"Spaans voor op vakantie"
"Spaans voor beginners"
"Spaans voor halfgevorderden"
"Spaans voor gevorderden"

Interesse? Meer informatie? Stuur ons alvast een mail !

Subsidie voor export- ondersteunende taaldiensten.

Deze subsidie kan oplopen tot € 11.500,-

Dankzij Prepare2Start van de EVD kunt u voor vertalingen en taalcursussen van E.L.S. 50% subsidie krijgen met een maximum van € 11.500,-.

Wij helpen u graag op weg bij het succesvol betreden van de buitenlandse markt! Mogelijkheden en voorwaarden kunt u vinden op de site van de Kamer van Koophandel.

Sitemap  

Euregio Language Services (E.L.S.) - Graan 25 - NL 6461 RB Kerkrade - [T]+31 (0)45-8500560 - [M]+31 (0)6- 30277481

 

info@euregiolanguageservices.eu

 

VW3HTML

VW3CSS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Algemene voorwaarden