Logo ELS    
Wie de taal heeft, heeft de toekomst...
Nederlands Engels Spaans Roemeens Italiaans Russisch Georgisch Oekrains
line decor
     
Home Over ons Locatie Contact
 
Duits Frans Grieks Portugees Hongaars Pools Turks vertalen Tsjechisch vertalen
 
line decor
     
 
Vacatures vertalers

E.L.S. wil als jong en dynamisch bedrijf haar taaldiensten voortdurend uitbreiden. Eén van de snelst groeiende diensten van E.L.S. is het bieden van vertalingen. Wij streven ernaar het aantal talen en taalcombinaties te vergroten en voor iedere taal meerdere vertalers, met verschillende specialisaties, achter de hand te hebben, zodat we onze klanten de beste kwaliteit en flexibiliteit kunnen bieden. Ook zijn wij in het bijzonder op zoek naar beëdigde vertalers.

Heeft u interesse in freelance vertaalwerk en beschikt u aantoonbaar over de nodige vertaalervaring, dan nodigen wij u van harte uit om te solliciteren. Dit kunt u doen door een mail te sturen naar: info@euregiolanguageservices.eu.

Vermeld in uw mail s.v.p. vanuit en naar welke talen u vertaalt, hoeveel jaren ervaring u heeft en welke specialisaties u heeft. Uiteraard ontvangen wij ook graag uw CV en eventuele referenties! Geef ook aan of u beëdigde vertalingen kunt leveren. Vertalers die woonachtig zijn in de regio Zuid-Limburg of de aangrenzende euregio worden van harte uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Een proefvertaling kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

 

Follow EuregioLanguage on Twitter

 
Sitemap  

Euregio Language Services (E.L.S.) - Graan 25 - NL 6461 RB Kerkrade - [T]+31 (0)45-8500560 - [M]+31 (0)6- 30277481

 

info@euregiolanguageservices.eu

 

VW3HTML

VW3CSS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Algemene voorwaarden